Menu

Alles wat op het menu staat is 100% vers en volledig huisgemaakt.  Zo ben je zeker dat het puur en onbewerkt is.  

Bij HEALTHY FOOD worden er geen rages gevolgd, maar de aanbevelingen voor gezonde voeding van de hoge gezondheidsraad.  Zo zal het aandeel groenten in de maaltijden steeds groot zijn en worden er steeds volkoren producten gebruikt.  Ook wordt het gebruik van goedkope “slechte” (verzadigde) vetten vermeden en gekozen voor de “goede” (onverzadigde) vetten.  Je bent zeker dat wat je krijgt écht 100% gezond is, en niet, zoals vaak, een gezond imago heeft, maar als puntje bij paaltje komt toch niet zo gezond blijkt te zijn.

Alles wordt bereid door een erkende diëtiste, die volledig op de hoogte is van de juiste aanbevelingen.

Het menu bestaat uit 5 onderdelen : SOUP, WARM UP, SALAD, SNACK en SWEET.  Zo kan je bv onder ‘warm up’ een groentelasagne, quiche, pasta of een andere warme maaltijd vinden.  Onder ‘snack’ vind je dan een kleine hap of een ontbijt, en bij “salad’ kan je steeds kiezen uit 2 soorten maaltijdsalades.  Hierbij kan je dan nog steeds kiezen of het een grote of kleine salade moet zijn.  Dagelijks is er ook verse soep, die in de wintermaanden ook warm te verkrijgen is.  Al de desserten worden bereid zonder suiker en zijn dus ook geschikt voor diabeten.  Je vindt een ruim aanbod onder ‘sweet’.  

Naast deze maaltijden kan je ook terecht voor een lekkere, kwalitatieve beker koffie of thee.  (verdraag je geen klassieke melk of ben je vegan?  Je kan ook alle melkbereidingen bij de koffie met plantaardige melk krijgen! Denk : vegan cappuccino of latte :-)) Ook voor een verse smoothie of een koudgeperst sapje boordevol vitamines kan je hier terecht.

Alles wordt met verse, kwalitatieve ingrediënten en vooral met veel liefde voor jou bereid! Tot gauw?!

Skip the diet,just eat healthy

Word lid van de whatsapp groep

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het menu, de suggesties, afwijkende openingsuren, … Meld je dan aan voor de whatsapp groep van Healthy Food.  Hoe?

  1. Sla het nummer van Healthy Food op in je telefoon : 0497 18 14 97  (indien het nummer niet voorkomt in je contacten, komt de whatsapp niet aan)
  2. stuur een whatsapp bericht met de boodschap “aanmelden”
  3. vanaf nu ben je aangemeld en krijg je de whatsappjes!