Werking

Bij Healthy Food ligt de nadruk op lekkere, verse en toegankelijke gerechten.  Hierbij wordt gewerkt met verse, kwalitatieve producten en een goede samenstelling van ingrediënten. 

Alles wordt ecologisch verpakt, zodat je niet met een berg afval blijft zitten na je maaltijd.  De verpakkingen kunnen allemaal gecomposteerd/ gerecycleerd worden.

Er wordt gewerkt met een koude lijn. Dit wil zeggen dat na bereiding de maaltijden zeer snel worden gekoeld en ook koud worden verkocht.  Dit heeft als voordeel dat er een hoger vitamine- en smaakbehoud is. Je kan ook makkelijk de maaltijd op een ander tijdstip al uithalen dan dat je gaat eten: bv. wanneer je langs rijdt naar je werk, je de kinderen naar school brengt,…  Als het etenstijd is, kan je eenvoudig de maaltijd even opwarmen en genieten van je verse, gezonde maaltijd. 

Heb je een intolerantie of een allergie? (bv. lactose, gluten,…) Bestel tijdig je maaltijd en dan zorg ik ervoor dat deze aangepast is aan je noden (tegen een kleine meerprijs). Kruisbesmetting is echter niet 100% uit te sluiten.  Voor meer informatie over allergenen in de bereide gerechten kan je je steeds tot mij richten.

healthy, it’s a way of living